Vargused ja rüüstamine on ajanud aiapidajad meeleheitele

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiratsi aiapidajad on meeleheitel ja nördinud, et võõrad inimesed peremehetsevad nende aiamaadel, käivad seal lõhkumas ja isegi roojamas. Evi Palm (pildil) on oma peenralapil peale sattunud võõrale, kes endale rahumeeli marju noppis.
Viiratsi aiapidajad on meeleheitel ja nördinud, et võõrad inimesed peremehetsevad nende aiamaadel, käivad seal lõhkumas ja isegi roojamas. Evi Palm (pildil) on oma peenralapil peale sattunud võõrale, kes endale rahumeeli marju noppis. Foto: Elmo Riig

Viiratsi aiamaapidajate nördimus pikanäpumeeste tegude pärast on kasvanud lausa ahastuseks. Nimelt on jultunud tegelased teinud puhta töö lillepeenardes, üles katkunud maasikataimi ja isegi roojanud kasvuhoonesse.

«Kunagi juhtus mul nii, et hommikul paluti nelja sibulat ja järgmisel päeval oli pool peenart läinud,» meenutas aiamaapidaja Aleksei Semjonov, kes on Viiratsis kakskümmend aastat tegutsenud. «Teed tööd ja selja taga võetakse kõik üles,» kurtis ta ebaõiglust.

Evi Palm, kes keskpäeva paiku oma aiamaal parasjagu marju korjas, meenutas ühe varga jultumust.«Ükskord tulin taas marju korjama, kui järsku nägin, et üks võõras inimene on mul siin. Ütlesin, et siit te küll marju ei korja. Ta kõndis edasi ja jätkas teises nurgas marjakorjamist.» Temagi rääkis, et kevadel tehti peenar mugulsibulatest lagedaks. «Ainult augud olid järel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles