Kuhjavere otsib Kalju Komissarovi asemele uut patrooni

Egon Valdaru
, Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalju Komissarov on olnud Kuhjavere festivali patroon selle loomisest alates, nüüd loodab kehva tervisega teatrikorüfee endale asendajat leida.
Kalju Komissarov on olnud Kuhjavere festivali patroon selle loomisest alates, nüüd loodab kehva tervisega teatrikorüfee endale asendajat leida. Foto: Elmo Riig

Kuhjavere küla elab järjekordse külateatrite festivali ootuses, kuid külavanema Romeo Muki sõnul on suure kahtluse all, kas tänavu saab seal osaleda patroon Kalju Komissarov, sest praegu on teatrimees tervisega kimpus ning viibib Tartus haiglas. 

Mukk avaldas lootust, et ehk saab Komissarov festivali ajaks siiski terveks, et kõiki etendusi vaadata ja igaühele tagasisidet anda. Just nii on ta toiminud kõigil varasematel festivalidel. Teatrikorüfee toetus ja tagasiside on võimaldanud festivalil nii kaua edukalt toimida.

«Loodetavasti on Kalju seegi kord, aga tahes-tahtmata oleme hakanud mõtlema uue patrooni leidmisele, kas või tuleviku jaoks. Neid, kes tema jalajälgedes käia suudaks, ei ole palju,» sõnas Mukk ja lisas, et ehk leiab Komissarov ise sobiva inimese, igal juhul olevat ta sellele mõelnud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles