Kino müürid hakkasid langema

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval hakkasid töömehed maha võtma endise kinohoone välismüüre.
Kolmapäeval hakkasid töömehed maha võtma endise kinohoone välismüüre. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eelmisel nädalal alanud endise kinomaja lammutamisel on alles vaid  hoone seinad.

Kui kõik edeneb plaanipäraselt, on paari-kolme nädala pärast poolsada aastat Viljandi südames seisnud kinomaja kadunud ning sellel kohal on tühi plats.

Linna tellimusel maja lammutava osaühingu Lukas Grupp esindaja Aivar Tukk nentis, et päris plaani järgi pole tööd siiski sujunud, sest lume tõttu väga kitsaks jäänud linnatänavate kaudu on suurtel veoautodel keeruline Rubiini juurde jõuda. Lammutustöödeks vajalik ekskavaator, mis pidi algul kino juures olema juba pühapäeval, jõudis seetõttu pärale alles eile õhtul.

Eile keskpäevaks olid kino lammutavad mehed võtnud majal eest kõik aknad ning saalist oli kogu kraam välja viidud. Lepingu järgi peab Lukas Grupil töö tehtud olema 22. veebruariks. Hiljemalt sellel päeval annab firma linnale üle platsi, kus endise suure hoone asemel on muld. Mida linn krundiga edasi teeb, pole veel otsustatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles