Viljandisse sõidab festivali ajal rohkem ronge

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti reisirongiliiklust korraldav Elron suurendab ka sel aastal Viljandi pärimusmuusika festivali ajal Viljandini sõitvate rongide hulka, pikendades selleks osa Tallinna–Rapla ja Tallinna–Türi liini reise. Folgironge on lisatud 28. juulist 1. augustini mõlemas suunas. Nädalavahetusel, 30. ja 31. juulil edelasuunal reise bussidega ei asendata.

Elroni müügi- ja arendusjuhi Ronnie Kongo sõnul on ka festivalile järgneval esmaspäeval rongiliiklus tihedam. «Viimane rong Viljandist Tallinna poole väljub kõigil festivalipäevadel kell 21.08, mis on hea uudis neile, kes soovivad festivalipäeva lõpuks koju jõuda,» lisas ta.

Edelaraudtee Infrastruktuuri AS ja Elron leidsid võimaluse Viljandi folgi nädalal korraldada raudteedel tehtavaid parandustöid nii, et rongiliikluses katkestusi ei tehta ning sel nädalal edelasuunal asendusbusse ei kasutata. Festivali külalised saavad kiirelt ja mugavalt rongiga otse Viljandisse sõita. Muudatuste tõttu ei ole laupäeval, 30. juulil käigus kell 10 väljuv Tallinna–Kohila reis number 871, kõikide teiste reiside väljumisajad jäävad endiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles