Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2016/07/26/5660319t1h8baf.jpg)
Viljandi toidukohad lähevad pärimusmuusika festivalile vastu laias laastus kaks korda suuremate jõududega kui tavaliselt ning muudavad oma menüüd suurele rahvahulgale sobivamaks. Vahetult pärimeetri piiri taga asuv Fellin paneb püsti isegi kioski, kus müüakse burgereid.
Kohviku Amrita perenaine Kristi Lõhmus ütles, et kui tavaliselt on köögis töötamas kaks-kolm kokka, siis järgmistel päevadel neli-viis. Lisatööjõudu võetud pole, oma töötajatel on sel ajal suurem koormus. «Nii on see kolmapäevast esmaspäevani, sest üle-eelmine aasta näitas, et folk kestab ka neil päevil,» rääkis Lõhmus.