Eesti paar lõpetas etapi teises kümnes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Varik ja Maarek Miil lõpetasid pühapäeval Saksamaal Strassbessenbachis peetud külgvankriga mootorrataste krossi maailmameistrivõistluste etapi 13. kohaga.
Kert Varik ja Maarek Miil lõpetasid pühapäeval Saksamaal Strassbessenbachis peetud külgvankriga mootorrataste krossi maailmameistrivõistluste etapi 13. kohaga. Foto: Luc Driesen

Kert Varik ja Maarek Miil lõpetasid pühapäeval Saksamaal Strassbessenbachis peetud külgvankriga mootorrataste krossi maailmameistrivõistluste etapi 13. kohaga ja Varik nimetas võistlust tõeliseks romuralliks.

Eestlased osalesid B-grupi kvalifikatsioonisõidus, kus startis 22 meeskonda. Esimese metsa vahelt ilmus neist esialgu aga välja ainult kuus. Ülejäänud takerdusid suures avariis puntrasse, mille lahtiharutamiseks kulus tükk aega. Kahjuks olid ka Varik ja Miil nende seas.

Võistlussõidule said eestlased startida teisest reast. Stardisirge tõusis mäkke ja eessõitjate rataste alt lendas kive, nii et raske oli endale head kohta välja võidelda. Variku ja Miili tulemuseks nii esimeses kui teises sõidus oli 14. koht ning etapi kokkuvõttes 13. koht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles