Erivajadusega tütarlaps unistab oma sissetulekust

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirje Mägi võttis end pool aastat tagasi töötukassas arvele ja otsib aktiivselt tööd. Tal on puhastusteenuse osutamiseks vajalikud oskused. Nüüd jääb üle vaid leida sobiv tööandja.
Mirje Mägi võttis end pool aastat tagasi töötukassas arvele ja otsib aktiivselt tööd. Tal on puhastusteenuse osutamiseks vajalikud oskused. Nüüd jääb üle vaid leida sobiv tööandja. Foto: Kristiina Baum

Viljandimaal on töötukassas arvel 128 osalise töövõimega inimest. Üks neist on Mirje Mägi. Pool aastat kestnud tööotsinguid pole teda lähemale viinud unistusele oma palgast, aga ta pole lootust kaotanud.

Veel pool aastat tagasi töötas Mirje Mägi osaühingus Perekeskus puhastusteenindajana. Tema tööpäev algas kaheksast, tööle läks ta ise, täitis ülesandeid hoolsasti ning jõudis lõunaks tagasi koju. Viimased neli aastat elab ta aktsiaseltsi Hoolekandeteenused Näituse kodus Viljandis, linnas mida ta oma sõnul armastab.

Siis kaotas neiu koondamise tõttu pikaajalise töökoha, oli väga õnnetu ja nuttis. Kõik Näituse kodu elanikud elasid Mirje Mägile kaasa, sest töökoht tähendas talle palju. Tegevusjuhendaja abiga võttis ta end üsna ruttu töötukassas arvele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles