Kaunis maja võitis tiitli

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis asuvat kortermaja tunnustatakse tänavu kauni muinsuskaitseobjekti tiitliga. Žürii kiidab maja ajastutruudust ja heakorda.
Viljandis asuvat kortermaja tunnustatakse tänavu kauni muinsuskaitseobjekti tiitliga. Žürii kiidab maja ajastutruudust ja heakorda. Foto: Valdo Ots

Viljandis Tartu tänav 48 asuv kortermaja pälvis tänavu võistlusel «Eesti kaunis kodu» kauni muinsuskaitseobjekti tiitli. 

Maja korteriühistu endine esimees Kaja Tikko ja elanik Mare Murd ei tea, miks ja kuidas osutus just nende kodu valituks. Küll aga näevad nad seda, et maja köidab tihti paljude möödakäijate pilke. «Hansapäevade ajal tehti siin kõvasti fotosid,» sõnas Murd. 

Maja haljastuse eest kannab suuresti hoolt Kaja Tikko. «Olen aias tegutsedes ikka silma jäänud, inimesed on tulnud lausa kättpidi tänama ning linnavalitsuski on tänukirju andnud,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles