Abja paadirallil kündsid paisjärve ka merememmed

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiste seas köitis paadirallil vaatajate tähelepanu naiskond Abja Merememmed koosseisus Karmen Kovaljova, Evi Liivak ja Raja Roon.
Teiste seas köitis paadirallil vaatajate tähelepanu naiskond Abja Merememmed koosseisus Karmen Kovaljova, Evi Liivak ja Raja Roon. Foto: Elmo Riig

Isetehtud veesõiduk istumise all ja lumelabidad liuglemisel abiks, läbis elukogenud naiskond paisjärvel peetud paadiralli nagu neist palju nooremad osavõtjad.

Ümber saare läksid võidu sõudma, aerutama või muul moel vee peal liikuma kaheksa paatkonda. Kuna päästeveste kõigile korraga ei jagunud, anti start kahes jaos.

Teiste seas köitis vaatajate tähelepanu naiskond Abja Merememmed, mis ühtlasi esindas Meelespea klubi. Kuigi naiste käest tavaliselt vanust ei küsita, tasub noorsportlastest konkurente silmas pidades märkida, et merememmi esindasid 64-aastane Karmen Kovaljova, 63-aastane Evi Liivak ja 53-aastane Raja Roon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles