Parkimismure vaksalis tõotab bussipeatuse kolimisele uue hoo anda

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile lõuna ajal oli Viljandi raudteejaama esisel parkimisplatsil ligi 20 autot. Linnaliinibuss mahtus seal end siiski ümber pöörama.
Eile lõuna ajal oli Viljandi raudteejaama esisel parkimisplatsil ligi 20 autot. Linnaliinibuss mahtus seal end siiski ümber pöörama. Foto: Elmo Riig

Üleeile lõuna ajal pidi linnaliinibussi juht Viljandis Raudteejaama peatuses ootama 19 minutit, enne kui tal tekkis parkivate autode vahel piisavalt ruumi, et sõiduk ringi pöörata.

Eelmisel nädalal oli samas kohas olukord, kui bussijuht pidi vaksalihoone kohvikust üles otsima inimese, kes oma auto eest ära ajaks.

Need vahejuhtumid ajendasid Viljandi linnaliine teenindavat aktsiaseltsi Atko Bussiliinid linna poole pöörduma, et murele lahendus leida. Kirjavahetuses linnavalitsusega märgitakse, et graafikud on tihedad ning sellised viivitused põhjustavad hilinemisi. Ühtlasi tõdes bussifirma esindaja, et suurte Scania bussidega sõitvad juhid keelduvad varsti vaksalisse sisse sõitmast, sest kardavad manööverdades autosid vigastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles