Talikross pakkus põnevaid võidukihutamisi

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval sõideti Viljandimaal Holstre-Nõmmel motokross «Mulgi talv 2011».


Võistlusel jagati auhindu kuues masinaklassis, kokku peeti kaheksa sõitu. Nendest ühise stardiga mõõduvõtul jagasid kohti MX1, MX2 ja MX2 juunior klassi sõitjad.

Oodatult osutus mõlemas liidetud klassidega võistlussõidus nobedaimaks Jüri Triisa, kes teenis ka MX1 klassis üldvõidu. Abja noormees Elary Talu oli mõlemas sõidus teine ja pälvis parima MX2 tsiklisõitja auhinna. MX2 juunioride arvestuses kuulus esikoht viljandlasele Brait Ausperele.

Kahe sõidu kokkuvõttes oli Jüri Triisa järel klassis MX1 teine viljandlane Marko Heinmäe ja kolmas Heigo Lauren. MX2 kokkuvõttes lõpetas teisena Kristian-Danel Tilk ja kolmandana Tanel Rauk ning MX2 juunior arvestuses pälvis viljandlase Brait Auspere järel vastavalt teise ja kolmanda koha Ben Lilleoja ja Ragnar Laak.

Kõige väiksemas masinaklassis, 65 cm³ viis Viljandimaalt võidupreemia Andreas Hiiemäe, Kristo Tarasovi ja Alex-Allar Rebase ees. Palju põnevust pakkunud harrastajate mõõduvõtul teenis kokkuvõttes võidu Timo Vacermann, seda kohaliku mehe Jaanis Merila ees, kolmas oli Ergo Pikand.

Mini MX kokkuvõttes oli laupäeval parim Henri Remma, Marthi ja Marko Lepiku ees.

Põnevaid võidukihutamisi pakkunud motokrossil osales eri võistlusklassides 77 motosportlast. Võistlus kuulus Eesti talikrosside karikavõistluste arvestusse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles