Repliik. Natuke sündsust!

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Sarv
Tiina Sarv Foto: Jaan Pääsuke

Peaaegu ühel ja samal ajal jõudis ajakirjandusse kaks uudist. Üks rääkis väikelapsest, kes oli mitu kuud vajalikku operatsiooni oodanud ja siis peaaegu lõikuslaualt tagasi saadeti, sest haiglal polnud raha. Teine ettevõtlusminister Liisa Oviiri reisikuludest. Aastaks ettenähtud 25 000 eurot on läbi ja sellele anti lõdva käega ministriproua küsitud 50 000 eurot juurde.

Siia ritta võib lisada peaministri lennusõidud, ERM-i köögihanke, Tallinna sadama, Autorollo, superministeeriumi ehituse, ärmatamise ja nii edasi ja nii edasi.

Riigikogu liige on rahva silmis muutunud omakasu sünonüümiks. Nende viimane lehtedesse jõudnud «saavutus» on korteriäri. Tahaks väga teada, kas mõni sõnades rahva pärast südant valutav rahvaesindaja oleks nõus maksumaksja raha eest endale väiksemat korterit üürima, odavamat autot liisima või vähem taksoga ringi sõitma, et väike laps saaks hädavajaliku ravi? Kahtlane. Muidu oleks midagi juba ette võetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles