Nupukaim oli Ants Kõks

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa 2011. aasta mälumängu meistrivõistlustel osales 12 meest. Pildil on esireas turniiri parimad: Arvo Nurm (paremal), Ants Kõks ja Paul Kolla. Seisavad teised mängijad ja korraldajad.
Viljandimaa 2011. aasta mälumängu meistrivõistlustel osales 12 meest. Pildil on esireas turniiri parimad: Arvo Nurm (paremal), Ants Kõks ja Paul Kolla. Seisavad teised mängijad ja korraldajad. Foto: Erakogu

Nädala eest peetud Viljandimaa sporditeemalises mälumängus pärjati maakonna meistriks Ants Kõks.

Paariaastase pausi järel korraldatud kilvarite mõõduvõtule kogunes maavalitsuse saali tosin mängijat. Osalejad murdsid pead 30 tekstülesande ja viie piltküsimuse kallal. Teemad hõlmasid nii spordiajalugu kui tänapäeva ja küsimuste geograafia ulatus Viljandimaast laia maailma.

Turniiri elluviija ning küsimuste koostaja oli Raul Orav.

Seekord paistis spordialaste teadmistega teiste seast silma Ants Kõks, kelle kontole kogunes 43 punkti. 38 punktiga järgnes talle Arvo Nurm ja 32 punktiga sai pronksi Paul Kolla.

Raul Orava jutu järgi oli mängus voore, mille küsimustele õigeid vastuseid ei tulnudki, ent tuli ette ka ühe mehe sooloringe.

Kui mälumängu kolme paremat premeeriti maakonna meistrivõistluste medaliga, siis auhindu jagus koguni kaheksale paremale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles