Ränka õnnetust kardeti juba kaua (1)

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Killi Agur vaatab Uueveski oja nõlval kasvava puu ümber mässitud nöörkiike. Selle eemaldamine oleks tema arvates sõnum noortele, et selliste ohtlike turnimisasjadega ei lepita.
Killi Agur vaatab Uueveski oja nõlval kasvava puu ümber mässitud nöörkiike. Selle eemaldamine oleks tema arvates sõnum noortele, et selliste ohtlike turnimisasjadega ei lepita. Foto: Kristiina Baum

Kolmapäeva pärastlõunal vestlesid 14-aastane Killi Agur ja tema ema Uueveski oja kaldal asuvast nöörkiigest. Emasüda aimas, et varsti juhtub seal mõne lapsega tõsisem õnnetus.

Kui ema ja tütar Uueveski oru nõlval asuva kodumaja juurde jõudsid, märkasid nad eemal kiirabi. Mõlemal käis jõnks seest läbi – nüüd on see siis juhtunud. Päästeameti teatel kukkus laps Uueveskil kiikudes köie otsast madalasse ja kivisesse ojasse ja toimetati tõsise traumaga haiglasse.

Kohtume Killi Aguriga reedel Uueveskil nöörkiige juures. Eaka saare ümbrus on tallamisest must ja puujuuredki paljad. Siin-seal vedeleb prahti. On näha, et siin on palju käidud.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles