Džiibid müttavad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igale poole publik ei tiku, aga kuhu võimalik, sinna läheb küll maastikuhunte uudistama. Pilt on tehtud eelmisel aastal maasturite suvesõidul.
Igale poole publik ei tiku, aga kuhu võimalik, sinna läheb küll maastikuhunte uudistama. Pilt on tehtud eelmisel aastal maasturite suvesõidul. Foto: Marko Saarm

Lõuna-Viljandimaal saab täna ja homme näha ning kaasa elada maastikuautode suvesõidule. Eile alanud võistluse keskus asub Kõpus, kuid vaatemängulised katsed toimuvad eri paikades üle maakonna. 

Kõige pikema traditsiooniga maasturite osavus- ja orienteerumisvõistluse «Suur maasturite suvesõit» korraldaja Gunnar Obolenski sõnul saab Kõpus nädalavahetuse jooksul kokku umbes poolsada masinat. Võistlema asuvad nii ümberehitatud maasturid kui ka igapäevaliiklusesse sobivad autod. 

«Lihtsamate masinatega on seiklejad, kes saadetakse veidi kergematele radadele ning nad läbivad seal eri vahepunkte. See on orienteerumise moodi võistlus,» selgitas Obolenski. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles