Jüriöö ülestõus sai rahalist tuge

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaalt sai suurima, 2160-eurose toetuse mittetulundusühing Kalevite Kange Rahvas rollimängu «Jüriöö ülestõus 2011» korraldamiseks.
Viljandimaalt sai suurima, 2160-eurose toetuse mittetulundusühing Kalevite Kange Rahvas rollimängu «Jüriöö ülestõus 2011» korraldamiseks. Foto: Maarja Möldre

Hasartmängumaksu nõukogu andis jaanuaris toetust kahele Viljandimaa projektile, taotlejaid oli aga kuus.


Viljandimaalt sai suurima, 2160-eurose toetuse mittetulundusühing Kalevite Kange Rahvas rollimängu «Jüriöö ülestõus 2011» korraldamiseks. 1597 eurot anti Suure-Jaani vallavalitsuse projektile «Lehola-Lembitu mängud pakuvad rõõmu rahvaspordist».

Viljandimaalt oli jaanuari istungile esitatud kuus projekti, neist kolm hariduse, üks kultuuri ja kaks spordi valdkonnast. Nõukogu esimehe Kaia Iva sõnul on võimalik toetuseta jäänud taotlus uuesti esitada, vajaduse korral projekti täpsustades. Asjakohast infot projektide rahastamata jäämise põhjuste kohta saab iga valdkonna töötajalt, kelle kontaktandmed on toodud nõukogu kodulehel.

Kokku jagas hasartmängumaksu nõukogu jaanuaris kultuuri, spordi, hariduse ja sotsiaalvaldkonna väikeprojektide toetuseks 120 000 eurot. Esitatud oli 208 taotlust, millest täielikult või osaliselt rahuldati 88.

Täpsem informatsioon tehtud otsuste kohta on kättesaadav hasartmängumaksu nõukogu kodulehel http://hmn.riik.ee.

Jaanuaris esitatud taotlused tulevad läbivaatamisele nõukogu 21. veebruaril istungil.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles