Swedbanki äripanganduse juht kolis perega Mulgimaale ja hakkas õllemeistriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi valda esivanemate koju kolinud Lauri Vaiksaarel ja tema abikaasal Pille Pikner-Vaiksaarel on viimane pool aastat möödunud enesetäiendamise ja arendustöö tähe all. Nad on otsustanud hakata õllemeistriteks. Nüüd ootavad vast valminud Mulgi pruulikojas neli 1000-liitrist kääritustünni värsket virret.
Karksi valda esivanemate koju kolinud Lauri Vaiksaarel ja tema abikaasal Pille Pikner-Vaiksaarel on viimane pool aastat möödunud enesetäiendamise ja arendustöö tähe all. Nad on otsustanud hakata õllemeistriteks. Nüüd ootavad vast valminud Mulgi pruulikojas neli 1000-liitrist kääritustünni värsket virret. Foto: Valdo Ots

Samal ajal kui omaaegse kuulsa Karksi õlletehase tühjades torudes ja mahutites ulub tuul, tärkab sealt vaid paari kilomeetri kaugusel ettevõtliku abielupaari käe all kodune pruulikoda.

«Eks ta kannapööre ole,» ütleb veel hiljuti Tallinnas Liivalaia tänava kõrges klaasbüroos Swedbanki äripangandust juhtinud Lauri Vaiksaar otsuse kohta kolida koos reklaamifirmas müügijuhi ametit pidanud abikaasa Pille Pikner-Vaiksaarega Karksi valda esivanemate koju ning hakata väikeettevõtjast õllemeistriks.

«Meile sündis poeg ja koos tema tulekuga tekkis igatsus teistsuguse elu järele. Mõtlesimegi, et tuleme isa tallu ja vaatame, mis edasi saab. Õige pea sai selgeks, et ainult muru niita pole tore, ja kuna ma olin varem koduköögis väikestviisi õlletegemisega nikerdanud, hakkas mõte ühtäkki väga ruttu arenema,» räägib mees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles