Suure-Jaani valla spordirahvas upitas end pjedestaalile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani valla noored jalgrattasportlased andsid suvemängudel koduvalla kolmandale kohale jõudmisse oma südi võistlusega märkimisväärse panuse.
Suure-Jaani valla noored jalgrattasportlased andsid suvemängudel koduvalla kolmandale kohale jõudmisse oma südi võistlusega märkimisväärse panuse. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Vändras asetleidnud 24. Eestimaa valdade suvemängudel trügisid Suure-Jaani valla esindajad oma kõigi aegade kõrgeimale, kolmandale kohale.

Suure-Jaani valla spordi- ja noorsootöö nõuniku Mati Adamsoni sõnul sai valla spordirahvas supertulemuse, jõudes tavaliselt mängude koondtabeli tipus troonivale Tartu vallale väga lähedale, kõigest nelja punkti kaugusele. «Üldjuhul on Tartu vald olnud teistest päris kõrgelt üle. Tänavune uus tulija oli Rae vald Harjumaalt. Seal on kuulu järgi tööle asunud uus ja väga aktiivne spordiametnik,» kõneles ta.

Ligemale 15 aastat Suure-Jaani valla sporditegemisi koordineerinud Adamson ütles, et teda üllatas kõige enam kergejõustiklaste kolmas koht. «Loodame, et vahepeal soiku jäänud alale puhub meil neljandat aastat ametis olev treener Pille-Riin Sepp uue hingamise sisse. Mängud näitasid, et asjad liiguvad ülesmäge,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles