Spordikeskus soovib osta mootorsaani

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõenäoliselt hakatakse õige pea Viljandi suusaradade eest hoolt kandma mootorsaaniga Polaris.
Tõenäoliselt hakatakse õige pea Viljandi suusaradade eest hoolt kandma mootorsaaniga Polaris. Foto: Internet

Juhul kui Viljandi linnavolikogu nädala pärast toimuval istungil oma heakskiidu annab, ostab munitsipaalasutus Viljandi Spordikeskus suusaradade ettevalmistamiseks ja nende hooldamiseks uue mootorsaani.

Mootorsaani soetamiseks korraldatud riigihanke võitjaks valiti osaühing Eureka, kes tegi madalaima hinnapakkumise. Tema pakub mootorsaani Polaris Fs IQ WideTrak 800 4T hinnaga 10544,20 eurot. Selle garantii- ja hooldetööd tehakse Viljandis.

Ülivõimsa veojõuga masinal on lai lint, mis hõlbustab praeguses paksus lumes liikumist.

Välja vahetatakse seni kasutuses olnud amortiseerunud mootorsaan, mis on oma töötunnid peaaegu kahekordselt täis sõitnud ning mille parandamine kujuneks väga kulukaks.

Spordikeskus hooldab ümber Viljandi järve kulgevat ja Valuoja oru suusarada ning pühapäevamatkade suusaradu.

Viljandi linna majandusameti spetsialisti Kaidi Brauni seletuskirjas on uue mootorsaani ostusoovi põhjendatud sellega, et suurte lumekoguste tõttu on tööde maht tunduvalt kasvanud. Kuigi spordikeskusel on kasutada ka rajatraktor, ei ole iga lumesaju järel mõistlik traktoriga rajale minna, sest saani töökulud on väiksemad. Samuti on suuremate sadude järel tihti vaja kasutada kahte masinat korraga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles