Mis värk on Donald Trumpiga?

, Viljandi tudeng USA-s
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump on maailmas tuntud oma soengu, rikkuse ning poliitiliselt ebakorrektsete ja sageli lausa kummaliste väljaütlemiste poolest.
Donald Trump on maailmas tuntud oma soengu, rikkuse ning poliitiliselt ebakorrektsete ja sageli lausa kummaliste väljaütlemiste poolest. Foto: Jonathan Drake / Reuters

USA presidendivalimised on alles viie kuu pärast, ometi on kogu maailm olnud jalule aetud juba väga pikka aega. Õnneks või kahjuks on sel korral midagi, mis hoiab meeled erksana ja silmad lahti ka poliitikast tülpinud kodanikel – legendaarne Donald Trump loomulikult.

Donald Trump on mees, kes regulaarselt hindab iseenda netoväärtust. Praegu kuulutab tema kampaania veebileht selleks olevat 10 miljardit dollarit. Ennekõike kinnisvaraärimehena on tal eri eluperioodidel kõige muu hulgas olnud endanimeline ülikool, lennuliin, viinamark, laenufirma, ajaleht, missivõistlus – mida vaid küsite.

Ta on mees, kes maailma võimsaimaks tituleeritud riigi presidendikandidaadina on lubanud keelata moslemist turistidele riiki sisenemise, tegemata sealjuures vahet äärmuslikel islamirühmitustel. Kes on tsiteerinud sotsiaalmeedias Mussolinit ja avaldanud poolehoidu Põhja-Korea radikaalsetele väljaütlemistele. Mees, kes on avalikult tõdenud, et kliima soojenemine on lollus ja naised saavad tööd vaid tänu välimusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles