Regatt toitis tiitlivõistluste eel eneseusku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poiste B-klassi paarisaeruliste kahepaatide mõõduvõtul rebis lõpuks teistest ette kohalik tandem Joonas Toom (taga) ja Rasmus Pihu.
Poiste B-klassi paarisaeruliste kahepaatide mõõduvõtul rebis lõpuks teistest ette kohalik tandem Joonas Toom (taga) ja Rasmus Pihu. Foto: Marko Saarm

Laupäeval 24. korda peetud «Viljandi paadimehe» regatt tõi Viljandi järvele kokku rekordilise hulga sõudjaid: neid asus starti enam kui 200.

Kogu päeva väldanud regatil anti 50 starti.

Eestvedaja Ruth Vaar avaldas võistluse populaarsuse üle heameelt ja märkis uhkusega, et seekord jäid Eesti klubide tegevsportlastest kõrvale vaid koondise neljapaati kuuluvad mehed, kes treenivad praegu Pärnus olümpiamängudeks. «Nemad naasevad Viljandi järvele harjutama tuleval nädalal,» nentis ta ning lisas: «Olümpiameeskonna liige Kaspar Taimsoo osales meie klubi presiendina siiski paremate autasustamisel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles