Koolimaja on kuus päeva mudijate ja venitajate päralt

Rannar Raba
, Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Massaaži- ja terviseakadeemia idamaade osakonna teise aasta õpilasel Jana Kuusil oli eile tähtis päev. Nimelt pidi ta pärastlõunal Viljandi waldorfkooli saali põrandal kooli omanikule Alar Krautmanile tegema venitusmassaaži, mis oli ühtlasi eriala lõpueksam.
Massaaži- ja terviseakadeemia idamaade osakonna teise aasta õpilasel Jana Kuusil oli eile tähtis päev. Nimelt pidi ta pärastlõunal Viljandi waldorfkooli saali põrandal kooli omanikule Alar Krautmanile tegema venitusmassaaži, mis oli ühtlasi eriala lõpueksam. Foto: Marko Saarm

Tallinnas ja Tartus tegutsev Krautmani massaaži- ja terviseakadeemia tõi oma õpilased Viljandi idüllilisse vanalinna praktikalaagrisse, et nood võiks siinsete elanike peal vast omandatud oskustele viimast lihvi anda.

Klassikalist massaaži, Eesti pärimusmeditsiini, idamaiseid loodusteraapiaid, Hiina meditsiini, refleksoloogiat ja aroomiteraapiat õpetava akadeemia üks omanikke Kristel Krautman ütles, et praktikalaagrid on igasuvine traditsioon. Varem on kogunetud näiteks Pärnus ja Võsul. 

«Mõtlesime, et liigume sedapuhku Lõuna-Eestisse ja Viljandi tundus oma hea õhustiku ning armsate ja sõbralike inimestega selleks igas mõttes sobilik paik. Pealegi leidsime siinsest waldorfkoolist praktiseerimiseks ja ööbimiseks sobilikud tingimused,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles