Marja tänav osutus väljamõeldiseks

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle tänava majad on identiteedikriisis. Mõnes registris on tegemist taludega, teisal jällegi Marja tänavaga. Kolmandas on nad korraga nii üht kui teist. Ka valla keskkonnaspetsialist peab olukorda absurdseks.
Selle tänava majad on identiteedikriisis. Mõnes registris on tegemist taludega, teisal jällegi Marja tänavaga. Kolmandas on nad korraga nii üht kui teist. Ka valla keskkonnaspetsialist peab olukorda absurdseks. Foto: Marko Saarm

Pollis asuvat Marja tänavat on harjunud kodutänavaks pidama mitu perekonda, nüüd aga selgus üllatusena, et sellist tänavat pole üldse olemaski.

«Olukord on tõepoolest absurdne,» nentis Karksi valla keskkonnaspetsialist Tiia Kukk. «Kusagil on kellelgi mingi muudatus tegemata jäänud.»

Kui lugu päris algusest harutama hakata, tuleb minna aega, mil Karksi vald otsustas asuda Polli külla tänavasilte paigaldama. Pollis asuvale Marja tänavale uut silti ei pandud. «Esialgu ei näinudki probleemi, mõtlesin, et küllap see tuleb,» rääkis Marja tänava elanik Katrin Johanson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles