Staierid osalesid kahel maratonil

, klubi Staier juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi vastupidavusalade klubi Staier esindaja Kristjan Vares lõpetas Eesti maratonijooksu meistrivõistlused kuuenda kohaga. Oma esimese maratoni ajaks sai ta 2:43.58. Pilt on tehtud eelmisel sügisel Viljandi linnajooksul.
Viljandi vastupidavusalade klubi Staier esindaja Kristjan Vares lõpetas Eesti maratonijooksu meistrivõistlused kuuenda kohaga. Oma esimese maratoni ajaks sai ta 2:43.58. Pilt on tehtud eelmisel sügisel Viljandi linnajooksul. Foto: Ilmar Kütt

Laupäeval peetud Eesti maratonijooksu meistrivõistlustel püstitas Viljandi vastupidavusalade klubi liige Kristjan Vares isikliku rekordi 2:43.58 ning see andis talle kuuenda koha.


Kristjan Vares on oma tänavusi treeninguplaane kavandanud ja realiseerinud koos maakonna selle distantsi rekordimehe Einar Kaigasega. Koostöö on olnud tõhus ja mehed on ilmselt leidnud optimaalse treeningumahu - tuleb ju harjutada töö kõrvalt ja nii, et tervis vastu peaks.



Seni polnud Kristjan Vares maratoni jooksnud, ühtlane tempo - teine pool oli isegi pisut kiirem - andis aga hea tulemuse. Sama võib öelda Alar Kaare kohta. Tema tegi päev hiljem kaasa 35. Berliini maratonil ning sai kirja aja 2:45,39 ja 316. koha.



Berliinis võistlesid meie klubist veel Mark Orav (aeg 3:27.53), Meelis Atonen (3:44.35) ja Valdeko Alliksaar (4:33.02). 64-aastase Valdeko Alliksaare koht oli 21 703., tema selja taha jäi veel tuhandeid jooksjaid.



Samal ajal 26. rahvajooksu ja Eesti maratoni meistrivõistlustega leidis Tallinnas aset 10 kilomeetri jooks ning Staieri esindaja Anneli Vaher pälvis seal kolmanda koha. Need olid selle aasta viimased kergejõustiku tiitlivõistlused.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles