Röövitud autost välja hüpanud mees varjus tanklasse

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016. aastal asus Leola tänava ääres Premium 7 kirju kandev tankla. Sinna õnnestus verisel mehel jõuda ning tankla töötajad teatasid juhtunust politseisse.
2016. aastal asus Leola tänava ääres Premium 7 kirju kandev tankla. Sinna õnnestus verisel mehel jõuda ning tankla töötajad teatasid juhtunust politseisse. Foto: Marko Saarm

Pühapäeval tormas Viljandi linna piiril asuvasse Premium 7 tanklasse üleni verine mees, kes varjus WC-sse ja püsis seal politseinike tulekuni. Mees oli väidetavalt röövitud koos autoga, aga tal õnnestus end sõidu pealt välja veeretada.

Kella 16.35 paiku teatas tankla töötaja häirekeskusele, et sinna on tulnud mees, keda on arvatavasti pekstud. Kohale sõitnud patrullpolitseinikele rääkis 21-aastane mees, et oli BMW-ga Paala järve juures ühe kaupluse parklas, kui tema juurde sõitis Saab. Autost tulid välja kolm talle tuttavat meest, kes andsid talle peksa ning röövisid temalt sõiduauto BMW.

Täpsustatud andmetel oli mees Paalalinnas Auto-Moto kaupluse ees parklas ning koos autoga üritati röövida ka teda. Põhjuseks on oletatavasti mõnesaja euro suurune võlg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles