Treener näeb sarja võitjapoisis jooksjapotentsiaali

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Hantson saavutas «TV 10 olümpiastardi» finaalvõistluse mitmevõistlusel teist aastat järjest poiste nooremas vanuserühmas esikoha.
Andreas Hantson saavutas «TV 10 olümpiastardi» finaalvõistluse mitmevõistlusel teist aastat järjest poiste nooremas vanuserühmas esikoha. Foto: Aivar Hommik

«TV 10 olümpiastardi» mitmevõistluse finaalis võttis juba teist aastat järjest nooremate poiste seas võidu Viljandi Jakobsoni kooli õpilane Andreas Hantson. Viienda klassi lõpetanud poisi tänavune tulemus oli 5525 punkti, mis ületas mullust 300 punktiga.

«Need võistlused ei ole ametlikud Eesti meistrivõistlused. Nende tähendus on lastele palju suurem, sest igal etapil võistleb 40-50 last ning selguvad kaks tugevaimat poissi ja tüdrukut – nooremas ja vanemas astmes,» rääkis Jakobsoni kooli kehalise kasvatuse õpetaja Ants Kuusik, kelle käe all on Hantson juba teisest klassist saadik treeninud.

Absoluutne tipp on kohal

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles