Sulo unustas esinemise Suure Venna pubis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Publik ootas reedel Viljandis Suure Venna pubis asjatult lembelaulik Sulo esinemist.
Publik ootas reedel Viljandis Suure Venna pubis asjatult lembelaulik Sulo esinemist. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Sellist asja ei ole mul kunagi enne juhtunud! Lihtsalt unustasin esinemise üles märkida!» on menulaulik Sulo õnnetu, et teda reedel Viljandis Suure Venna pubis oodanud inimesed pika ninaga jäid, kirjutab «SL Õhtuleht».


Sulo sõnul oli esinemine juba pool aastat tagasi kokku lepitud, aga ta lihtsalt unustas selle märkmikku kanda ja nii jäigi õigeks ajaks Viljandisse sõitmata. «Nüüd oli siis jama käes! Maja rahvast täis, sealhulgas sünnipäevalised — aga keda ei olnud, oli Sulo!» laiutab loo peategelane nõutult käsi.

Nüüd tahab Sulo teda asjata oodanud inimeste ees vabandust paluda: «Ei oleks ju kena nina püsti ajada, et mis siis, et ära unustasin... Piinlik, et selline asi üldse juhtus. Kõigele lisaks sai mul telefonil tol õhtul aku tühjaks, nii et keegi mind  kätte ka ei saanud.»

Järgmisel päeval sai Sulo kõrtsi omanikuga kokku ja rääkis sotid sirgeks: kompensatsiooniks lubas ta viljandlastele saabuval reedel uue esinemise. Piletiraha maksti neile eelmise korra eest tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles