Võidutule toojad on Sakala malevas olnud poole oma elust

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavuse võidutule toovad Viljandimaale 17-aastane noorkotkas Andres Eek ja 15-aastane kodutütar Karolina Pugal, kes mõlemad liitusid Sakala malevaga juba kaheksa-aastaselt.
Tänavuse võidutule toovad Viljandimaale 17-aastane noorkotkas Andres Eek ja 15-aastane kodutütar Karolina Pugal, kes mõlemad liitusid Sakala malevaga juba kaheksa-aastaselt. Foto: Marko Saarm

Homselt üle-eestiliselt võidupüha paraadilt Võrus toovad võidutule igasse maakonda Kaitseliidu noorliikmed. Viljandimaale toimetavad selle Sakala maleva kodutütar Karolina Pugal ja noorkotkas Andres Eek, kes liitusid malevaga juba kaheksa-aastaselt.

Noored ootavad paraadi väga ning on uhked, et saavad võidutule kodumaakonda tuua. Ettevalmistused tuletoomiseks algavad täna Võrus Kuperjanovi jalaväepataljonis.

15-aastane Paistu kooli õpilane Karolina Pugal valiti välja tänu silmapaistvale osalemisele maleva töös. Kodutütreks tuli Pugal kaheksa-aastaselt, mis on vanuseline alampiir, et osaleda õpetlikes laagrites. Ta on tubli sportlane: oma vanuseklassis on ta üks Viljandimaa paremaid suusatajaid. Ühtlasi valiti kodutütar Sakala maleva aasta sportlaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles