Tenniseväljakuteks kavandatud maatükk läheb veekeskusele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi spordihoone taga asuva tennisehalli arendajad ei saanud õigeks ajaks hakkama hallile laienduse rajamisega ja juuni lõpus tahab volikogu tennisistidele mõeldud maatüki reserveerida veekeskuse tarbeks.

Et maatükk anti tennisehalli omanikele hoonestusõigusega, saab linn selle lepingu rikkumise korral tagasi võtta või tingimusi muuta. Volikogu liikmetele saadetud seletuse kohaselt soovis osaühing Viljandi Tennisehall 2013. aastal juba olemasoleva tennisemaja juurde lisakrunti, et ehitada juurde siseväljakuid. Ehitus pidi lõppema 2015. aasta juunis, kuid tegelikkuses pole see alanudki.

Linnajuhid on tennisehalli omanikega vestelnud ja saanud teada, et halli omanikul pole kindlat kava ehituse alustamiseks. Läbirääkimistel on jõutud ühisele arusaamale, et kõige otstarbekam on hoonestusõiguse tingimusi muuta moel, mis võimaldaks linnal reserveerida nimetatud maatükk oma huvides. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles