Mitu ministrit meenutas Ärmal käiku Facebookis

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, mil ilm ei soosinud ninagi ukse vahelt õue pistmist, käisid valitsuse liikmed ühes peredega külas Ärma talus president Toomas Hendrik Ilvesel. 

Seda käiku märkis nii mõnigi valitsuse liige sotsiaalvõrgustikus Facebook. Näiteks tähendas peaminister Taavi Rõivas, et sai maatööd tegemas käidud. Sotsiaalkaitseminister Margus Tsahkna meenutas külaskäiku sõnamänguga, mida seostas Moonika Batrakovaga. «Hoia vihmavari ligi – Ligi vihmavari hoia,» oli ta kirjutanud pildi juurde hetkest, mil ta riigihalduse ministri Arto Aasaga hoidis vihmavarju Jürgen Ligi pea kohal, kui too kastis äsja mulda saanud tammepuud. 

Haridus- ja teadusminister Ligi ise märkis külaskäigu kohta: «Ärma 2016. President kutsus valitsuse külla. Töö ei küsi nädalapäevast ega ilmast. Kastsime omaistutatud tamme. Mulk on läti keeles loll.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles