Klaverikujulise letiga džässibaar valmistub tihedaks hooajaks

Margus Haav
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikud ja nende uus klubi. Kui mõnel ettenägematul põhjusel väljakuulutatud esineja peaks saabumata jääma, siis pole trummar Tõnu Tublil (vasakul) ning kitarristil ja lauljal Elari Ennokil mingit raskust ise lavale musitseerima minna.
Muusikud ja nende uus klubi. Kui mõnel ettenägematul põhjusel väljakuulutatud esineja peaks saabumata jääma, siis pole trummar Tõnu Tublil (vasakul) ning kitarristil ja lauljal Elari Ennokil mingit raskust ise lavale musitseerima minna. Foto: Valdo Ots

Koidu seltsimaja katuse all, kunagise kohviku Melissi ruumides hakkab tegutsema džässibaar Jasm. Kuigi ametlik avamine on sügisel, on ruum enam-vähem valmis ja esimene kontsertki antud.

Klubi rajasid ning hakkavad selle eest hoolt kandma kaks tegusat muusikut, mitmest koosseisust tuntud, viimasel ajal eriti just Trad.Attack!-iga loorbereid lõiganud Tõnu Tubli ja samuti mitmes koosseisus osalev Elari Ennok.

Valgus puhkpillidest

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles