Huvikoolid seavad vaheaja Kesklinna kooli eeskujul (1)

Greete Palgi
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesklinna kooli viienda klassi õpilased kiidavad lisavaheaega. Pildil (vasakult) Tauri Toom, Eneli Sepp, Elis-Gertrud Laansoo ja Liisbeth Pomber.
Kesklinna kooli viienda klassi õpilased kiidavad lisavaheaega. Pildil (vasakult) Tauri Toom, Eneli Sepp, Elis-Gertrud Laansoo ja Liisbeth Pomber. Foto: Valdo Ots

Viljandi huvikoolid lähevad sügisest üle samale vaheajasüsteemile, mis kehtib gümnaasiumis ja Kesklinna koolis. See võib survestada teisi põhikoole oma vaheaegu muutma.

Kolme Viljandi põhikooli lapsed on juba nädal aega nautinud suvepuhkust, aga Kesklinna koolil ja gümnaasiumil on viimane koolipäev täna. Samas on kevadtalvel saanud viimati nimetatud koolid kaks nädalast vaheaega teiste ühe vastu.

Viljandi spordikooli direktor Andres Kallavus lausus, et huvikoolid on pärast Kesklinna kooli katseaastat väga tugevalt väljendanud seisukohta, et koolivaheajad peaksid linna koolides olema ühel ajal. «Erinevad vaheajad halvavad päris tugevasti huvikoolide tööd,» ütles Kallavus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles