Tänased talgud toovad järvejooksu joogipunkti stardile lähemale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terviseraja ümbrus on Orika silla juures üsna võssa kasvanud. Nüüd tahavad järvejooksu korraldajad võsa maha võtta, et järgmise aasta 1. mail saaks sinna taas joogipunkti teha.
Terviseraja ümbrus on Orika silla juures üsna võssa kasvanud. Nüüd tahavad järvejooksu korraldajad võsa maha võtta, et järgmise aasta 1. mail saaks sinna taas joogipunkti teha. Foto: Marko Suurmägi

Ümber Viljandi järve jooksu korraldajad kutsuvad inimesi täna õhtul talgutele Orika silla juurde, et seal võsa maha võtta. Töö tulemusena saab järgmise aasta 1. mail Orikale taas joogipunkti rajada.

Viimasel kahel aastal on 1. mail ümber Viljandi järve jooksjaid oodanud esimene joogipunkt Sammuli teeotsal ehk varasemast ligi kilomeeter kaugemal. Endisesse kohta Orika silla taga ei mahu see praegu lihtsalt ära.

Täna kell 18 kutsuvad järvejooksu korraldajad vabatahtlikke talgutele, et raiuda maha Orikale kasvanud võsa. Siis on võimalik sinna 2017. aasta 1. mail taas joogipunkt teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles