Toidukohtade rohkuse ja kokaks või teenindajaks õppivate noorte väikse arvu tõttu on suvel ehk klientide tippajal söögikohtades ja hotellides praktikante ametis vähem kui neid ootavaid kohti.
Tellijale
Praktikante on vähem, kui söögikohad sooviksid
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii näiteks tõdes Grand Hotel Viljandi vastuvõtujuht Krista Varm, et teeninduskoolidele tehtud pakkumistest hoolimata on hotellis praktikante umbes poole vähem, kui võiks. Hotell vajaks koka, ettekandja, administraatori ja puhastusteenindaja töö harjutajat ja kui noored oleksid tublid, makstaks Varmi kinnitusel neile ka tasu ja pakutaks kohta. Praktikantide vähesus hotellile siiski raskusi ei valmista.