Viljandi linnaloodus saab uued asjatundjad

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavalitsusest läksid ära haljastus- ja heakorraspetsialist Ursula Mikkor (vasakul) ning keskkonnaspetsialist Inga Nõmmik. Esmaspäevast on tööl uus haljastus- ja heakorraspetsialist Tõnu Vabrit.
Viljandi linnavalitsusest läksid ära haljastus- ja heakorraspetsialist Ursula Mikkor (vasakul) ning keskkonnaspetsialist Inga Nõmmik. Esmaspäevast on tööl uus haljastus- ja heakorraspetsialist Tõnu Vabrit. Foto: Marko Saarm, Elmo Riig

Viljandi linnavalitsus ajas paar nädalat läbi nii haljastuse kui keskkonna asjatundjata, sest üks oli töölt lahkunud ja teine enne lahkumist haiguslehel.

Haljastus- ja heakorraspetsialist Ursula Mikkor lahkus omal soovil ametist 29. aprillil ning keskkonnaspetsialist Inga Nõmmik samuti omal soovil 3. juunil. Nüüd on Mikkori ametikohal uus töötaja ja Nõmmikule otsitakse mantlipärijat.

Umbes kaks nädalat täitis puuduvate ametnike tööülesandeid majandusameti juhataja Reevo Maidla. Tema sõnul vajab linnavalitsus universaalset ametnikku, et kellegi puudumine ei saaks tööle takistuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles