Inglitiibadega rändauhind ootab tublit omanikku

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rändauhinnaks on keraamik Raivo Koidu valmistatud kuju, mis on vormitud Viljandi lastekaitse klubi logo järgi.
Rändauhinnaks on keraamik Raivo Koidu valmistatud kuju, mis on vormitud Viljandi lastekaitse klubi logo järgi. Foto: Erakogu

Viljandi lastekaitse klubi soovib ergutada vanemahariduse edendajaid ning tunnustab kõige rohkem selles valdkonnas silma paistnud inimest keraamilise ränd­auhinnaga.

Klubi esindaja Margit Pajo sõnul soovitakse Viljandimaal ellu kutsuda uus tava, et tähtsustada vanemahariduse andmist ja edendamist.

«Riiklikul tasandil sellist tunnustust juba jagatakse, kuid meie soovime esile tõsta neid inimesi, kes siin maakonnas seda vankrit veavad,» selgitas ta. «Loodetavasti saavad tegijad niimoodi jõudu juurde.

Ühtlasi saame näidata, et vanemahariduse teema on tähtis nii koolituste korraldajatele kui lapsevanematele, kelle enesetäiendamine on normaalne ja vajalik.»

Klubi soovib esile tõsta eelkõige inimesi, mitte organisatsioone. Tunnustuse saajaks võib pakkuda lapsevanemate koolitajat, nõustajat, teema käsitlejat, kursuste organiseerijat ja teisigi. Välja võib pakkuda ka tublit meeskonda, kelle liikmed jäävad siis tunnustust jagama.

Margit Pajo sõnul saab väljavalitud kandidaat aastaks enda valdusesse rändauhinna, mille ta hiljem järgmisele tublile inimesele edasi annab.

Rändauhinnaks on keraamik Raivo Koidu valmistatud kuju, mis on vormitud Viljandi lastekaitse klubi logol kujutatud inglitiibadega lapse järgi. See kannab mõtet, et iga laps võib olla sama hea kui ingel, kui teda osata õigesti kasvatada.

Ettepanekuid, keda võiks tunnustada, ootab lastekaitse klubi 20. jaanuariks e-postiaadressil marikapoolakese@gmail.com või margit.pajo@viljandimaa.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles