Valgus salapärasel tänaval tõi kokku festivali jagu inimesi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuhanded viljandlased nägid reedel esimest korda Kassisaba tänavat ja sealt avanevat vaadet. Tänava ja oru muutis eriti kauniks valguskunstnik, kes seal koos abilistega uhke etenduse korraldas.
Tuhanded viljandlased nägid reedel esimest korda Kassisaba tänavat ja sealt avanevat vaadet. Tänava ja oru muutis eriti kauniks valguskunstnik, kes seal koos abilistega uhke etenduse korraldas. Foto: Marko Saarm

Kui muusik ja helilooja Jaan Jaago reede õhtul esimese Kassisaba valgusetenduse sisse juhatas, ei uskunud ta korraks isegi, mida ta ütles. «Tänav on täis,» tuli tal kokkutulnutele hüüda.

Aga sellest polnud suurt midagi, sest kui esimene, kell 22.40 alanud etendus lõppes, kulus napp 15 minutit ja algas järgmine. Ja nii anti kella üheni kuus etendust.

«Nagu festival,» tunnistas publikut hinnates etenduse eestvedaja, valguskunstnik Kristjan Suits.  «Arvasime, et ehk sada inimest tuleb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles