Trepimäele tuli ühte lugu kuulama arvatust kuus korda enam inimesi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treppidel ja nõlval kuulas ligi 3000 inimest.
Treppidel ja nõlval kuulas ligi 3000 inimest. Foto: Marko Saarm

Kui Ugala korraldusjuht Heigo Teder lootis laupäeva esimesel tunnil meelitada Trepimäele 600 inimest, siis tegelikult kogunes neid sinna 2000 ja 3000 vahel.

Kella ühest paluti kõigil kokkutulnutel näidata taevasse valgust kas mobiiltelefoni, välgumihkli või taskulambiga ning kohalikest muusikutest koosnev ansambel esitas Led Zeppelini kuulsa loo «Stairway to Heaven»  ja seejärel AC/DC pala «Highway to Hell». Ja see oligi kõik. Kuigi publik avaldas soovi, et esimest lugu veel kord esitataks, jäid muusikud ja korraldajad endale kindlaks ning midagi kordamisele ei tulnud.

«Tahtsime viljandlastele Trepimäge näidata, sest paljud linlased siia iga päev ei jõua,» selgitas Heigo Teder ürituse mõtet. Tema sõnul tekkis Ugalas mõte, et linlased võiksid rohkem märgata neid Viljandi kohti, mis tunduvad tavalised, ja just suurürituste ajal on võimalik inimhulki sel moel suunata, et nad keset ööd ka näiteks Trepimäele jõuaksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles