Presidendikandidaatidest on Viljandimaal enim toetust Allar Jõksil

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Need Viljandimaa omavalitsuste volikogude esimehed, kellel juba mingi eelistus välja on kujunenud, peavad kõige sümpaatsemaks presidendikandidaadiks praegu Allar Jõksi.
Need Viljandimaa omavalitsuste volikogude esimehed, kellel juba mingi eelistus välja on kujunenud, peavad kõige sümpaatsemaks presidendikandidaadiks praegu Allar Jõksi. Foto: Mihkel Maripuu

Kui presidendivalimised oleksid praegu valimiskogus, saaks seni väljakäidud kandidaatidest Viljandimaalt enim toetust parteitu Allar Jõks.

Sakala küsis eile kõigilt Viljandimaa valla- ja linnavolikogu esimeestelt, kelle poolt nad hääletaksid, kui peaksid praegu valijamehena valimiskogus oma kodukandi rahvast esindama ning valik tuleks teha seni meedias kandidaadiks tituleeritud isikute vahel.

Mitu volikogu juhti ütles kohe sissejuhatuseks, et pole kõnealusele teemale süvitsi mõelnud, sest esialgu pole teada, millised kandidaadid sügiseks sõelale jäävad. Viljandi linnavolikogu esimees Peep Aru leidis koguni, et potentsiaalselt kokku tuleva valimiskogu meelsuse üle spekuleerida on protsessi praeguses faasis täiesti mõttetu, sest mängus on väga palju muutujaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles