Küll on hea Eestis koolis käia!

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anchengi kooli vahetunnid on organiseeritud. Näiteks teeb ligi 800 õpilast ühiselt võimlemisharjutusi, mida õpetaja mikrofonist ette hõikab.
Anchengi kooli vahetunnid on organiseeritud. Näiteks teeb ligi 800 õpilast ühiselt võimlemisharjutusi, mida õpetaja mikrofonist ette hõikab. Foto: Erakogu

Enamikul õpilastel on alanud suvevaheaeg ja oleme harjunud, et see tähendab pikka puhkust. Teisiti on Hiinas. Selles veendusid Olustvere põhikooli õpilased.

Kirke Reier, Kristjan Markus Soomets, Uku-Laur Kübarsepp ja Mattias Randaru õpivad Olustvere põhikooli viiendas ja kuuendas klassis. Hiljuti avanes neil võimalus käia külas sõpruskoolil Hiinas. Reisist on möödas kõigest kaks nädalat ja muljed on värsked.

Õpilased käisid Shanghai piirkonnas Anjis kuueklassilises sõpruskoolis Anchengis. Koolis õpib ligi 800 õpilast ja seal õpetatakse süvitsi traditsioonilisi mõttemänge rendžut ja gomokut. Vaatepilt, mis Eesti kooliõpilastele avanes, oli järgmine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles