Naabripoisist vanemkorrapidajaks

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristi Kivestu

Nii nagu tulekahju ei tunne piire, ei tunne neid ka kustutustööd. Küll aga tunneb Viljandi päästekomando vanem­operatiivkorrapidaja Ivo Piir tuld, millest peab teinekord jagu saama ka naabermaakonnas.

Just nii läks läinud nädalal, kui Eesti häirekeskus sai Läti kolleegidelt teate, et Valgamaal Hummuli vallas Aistra külas on süttinud mets. Kui info põlengu kohta saabus kolmapäeva lõuna ajal, siis tulele pandi piir neljapäeva hommikuks. Esialgse info järgi põles umbes neli hektarit, ent tegelik põlenguala oli vähemalt kümme korda suurem.   

See umbes 80 kilomeetri kaugusel asuv sündmuskoht on ühtlasi kaugeim piirkond, kuhu Viljandi korrapidaja tööpõld ulatub. Lisaks Valgamaale tuleb Viljandist vajaduse korral suuri päästetöid juhtima kihutada Jõgevamaale, kus kaotati samuti eelmisest aastast operatiivkorrapidaja. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles