Viljandi rannad on ujumiseks avatud, ettevaatlik tuleb igaühel endal olla

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti maaülikooli teadlased leidsid Viljandi järvest imiussi vastsed.
Eesti maaülikooli teadlased leidsid Viljandi järvest imiussi vastsed. Foto: Marko Saarm

Eile algas ametlik rannahooaeg. 22-kraadine vesi oli Viljandi järve randa meelitanud sadakond inimest. Rannavalvuritele tõi päev kaasa ka esimese õnnetuse.

Eile pärastlõunal kella kolme ajal oli õhutemperatuur Viljandi järve ääres ligi 26 kraadi. Vesi oli sellest vaid mõni kraad jahedam. Sadakond inimest olid tulnud Viljandi randa päevitama ja ujuma. Kella kolme ajal juhtus ka esimene õnnetus: teismeline poiss hüppas vettehüppetornist ja vigastas vette maandudes selga nii, et kohale oli vaja kutsuda kiirabi, kes poisi edasi haiglasse toimetas.

Viljandi ja Paala järve rannavalvurite vahetusevanem Andres Sakkov tunnistas, et esimene päev algas töiselt. Ta kinnitas, et õnnetusele reageeriti kiiresti ja viga saanud poissi suudeti aidata kohe. Ta hindas rannaala üsna suureks, aga kinnitas, et kuna valvuril on kohustus see tunnis korra läbi käia, siis seda ka tehakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles