Laamendajad kuulutasid suve saabunuks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiselt Kirsimäelt Kaevumäele viiva tee ääres on auk. Selles kohas oli veel mõni päev tagasi prügikast, kuid siis kangutasid jõumehed selle koos betoonplokiga maast välja. Taamal asuv pink oli lõhutud, aga selle said töömehed kiirelt taastada.
Teiselt Kirsimäelt Kaevumäele viiva tee ääres on auk. Selles kohas oli veel mõni päev tagasi prügikast, kuid siis kangutasid jõumehed selle koos betoonplokiga maast välja. Taamal asuv pink oli lõhutud, aga selle said töömehed kiirelt taastada. Foto: Elmo Riig

Viljandi heakorra eest vastutavad töötajad on juba aastaid täheldanud seost soojade ilmade ja linnas toime pandud lõhkumiste vahel. Nädalalõpul rikuti lossimägedes prügikaste ja pinke ning mänguväljakutel keerati ümber välikäimlaid.

«Korrelatsioon ilusa ilmaga on ilmne,» nentis linna majandusameti juht Reevo Maidla. Kui sel esmaspäeval laamendamised liideti, selgus, et lossimägedes oli kaks prügikasti koos betoonplokkidega maast üles rebitud ja sinnasamasse maha visatud ning üks pink kivisillutisest välja rebitud ja pilbasteks lõhutud.

«Kellelgi oli väga palju jõudu,» nentis Viljandi Linnahoolduse juht Margus Suigusaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles