Kärstna rahvas plaanib võimla püsimiseks allkirju koguda

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15 aastat vana spordisaal on kohalike elanike meelest külaelule äärmiselt vajalik, aga vallajuhtide arvates võiks selle maha müüa.
15 aastat vana spordisaal on kohalike elanike meelest külaelule äärmiselt vajalik, aga vallajuhtide arvates võiks selle maha müüa. Foto: Marko Saarm

Vastukaaluks Tarvastu vallajuhtide otsusele küsida riigilt luba müüa maha Kärstna võimla alustavad  Kärstna noored mehed allkirjade kogumist, et võimla spordisaalina alles jääks.

«Keegi tahab justkui Kärstnat välja suretada,» ütles 23-aastane ettevõtja Valmar Haava, kes käis enne sooja aja saabumist iga nädal võimlas võrkpalli mängimas ja jõusaalis harjutusi tegemas. Just Haava oli see, kes tuli välja ideega hakata spordisaali toetuseks allkirju koguma, kui vallajuhid oma otsusest ei tagane.

Vallavanem Alar Karu sõnul ei taha keegi Kärstnat välja suretada ning võimla müükipaneku mõte on tingitud sellest, et spordisaali kasutajate hulk on väga väikeseks kahanenud, samas on ülalpidamiskulud endiselt üle 36 000 euro aastas. Karu lisas, et esialgu võimla müügiga ei tegelda ning riigilt küsitakse vaid juriidiliselt vajalikku luba.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles