Kino ehitamine algab juunis

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes saab kino? Võidujooksu Viljandisse kino rajamise nimel juhivad Centrum ja Forum Cinemas, kes saavad ehitust alustada juba järgmisel nädalal.
Kes saab kino? Võidujooksu Viljandisse kino rajamise nimel juhivad Centrum ja Forum Cinemas, kes saavad ehitust alustada juba järgmisel nädalal. Foto: Liis Treimann, Marko Saarm (montaaž)

Tõenäoliselt juba paari nädala jooksul alustab kohalik firma VMT Ehitus Viljandi kesklinnas asuva Centrumi ärikeskuse laiendamist ning veebruaris avatakse seal kahe saaliga kino.

Filmivaatamiskohta hakkab ärikeskuses pidama end Baltikumi suurimaks kinoketiks nimetav Forum Cinemas, kellega Viljandi Centrum sõlmis lepingu tänapäevase sisuga kino rajamiseks. Maksma läheb see ligi 1,5 miljonit eurot.

Forum Cinemase tegevjuhi Kristjan Kongo sõnul on kett juba mõnda aega kaalunud kino rajamise võimalusi väljaspool pealinna ning otsus langes Viljandi kasuks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles