Valge saal, kuldne õun ja kaks musta-valgekirjut karvast sõpra

Margus Haav
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marika Palm
Marika Palm Foto: Kristi Kivestu

«Kõige paremini kirjeldab Marika lapselikku lusti ja elujanu võib-olla järgmine seik,» pakub Ugala korraldusjuht Heigo Teder. «Möödunud kevadel korraldasid kolleegid talle üllatussünnipäeva. Marikal seoti silmad kinni ja ta viidi Ugala kõige kõrgemasse punkti, lavatorni, kuhu oli mingi imenipiga kohale viidud ka batuut. Seal ta siis naeru käes luksudes keksis kõrgel linna kohal batuudil kui pöörane ja kiljus üle Valuoja: «Die Antwoord, Die Antwoord!»»

Sünnipäevakingiks olid talle trupilt kontserdipiletid tema ühe lemmiku, Lõuna-Aafrikast pärit rap-rave-duo Die Antwoord Soomes toimuvale kontserdile.

Nädal tagasi jagati Ugala teatris publikupreemiaid ehk Kuldõunu. Parimaks lavastuseks valisid vaatajad Marika Palmi lavastatud muusikali «Moraal» ja parimaks meesnäitlejaks samas lavastuses kandvaid rolle mängiva Rait Õunapuu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles