Holstre kooli pere on ettevõtlusega tutvust teinud

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muu hulgas on Holstre kooli lapsed käinud kahe aasta jooksul külas kohalikes tööstustes. Pildil uurivad õpilased tekstiilitoodete tehase Delux tööprotsessi.
Muu hulgas on Holstre kooli lapsed käinud kahe aasta jooksul külas kohalikes tööstustes. Pildil uurivad õpilased tekstiilitoodete tehase Delux tööprotsessi. Foto: Erakogu

Holstre kooli õpilased lõid kahe aasta jooksul kaasa rahvusvahelises projektis, kus lastele õpetati ettevõtlustarkusi. Nad on teada saanud, kuidas käib karjääri planeerimine, äriplaani kirjutamine ja õpilasfirma käivitamine.

Tänu Euroopa Liidu rahastusele sündinud koostööprojektis on Eesti kõrval esindatud kuus riiki, igaüks ühe kooliga. Eestile lähemad riigid on Norra ja Poola, kaugemad aga Ühendkuningriigid, Itaalia, Kreeka ja Malta.

Sealjuures on poolesaja õpilasega Holstre kool ainus nõnda pisike õppeasutus, kes on ettevõtmisse kaasatud. Sinna pääsesid nad Euroopa Liidu programmi Erasmus+ projektivõistluse kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles