Jämejalal põles hakkimist ootav puiduhunnik

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põleva puidu kustutamiseks kulus päästjatel ligi sada tonni vett. Tuletõrjeautod saabusid Viljandist, Suure-Jaanist, Abja-Paluojalt, Karksi-Nuiast ja Mustlast.
Põleva puidu kustutamiseks kulus päästjatel ligi sada tonni vett. Tuletõrjeautod saabusid Viljandist, Suure-Jaanist, Abja-Paluojalt, Karksi-Nuiast ja Mustlast. Foto: Kenno Soo

Reede õhtul kella poole üheteistkümne paiku said päästjad teate tulekahjust Viljandi vallas Jämejala külas, kus põles suur puiduhunnik.

Päästjate saabudes oli veerand hunnikust leekides. Tulekahju kustutamist raskendas veepuudus, sest lähedal asuvatest hüdrantidest ei õnnestunud vett saada. Seepärast saadeti sündmuskohale suurel hulgal päästemasinaid: Viljandist, Suure-Jaanist, Abja-Paluojalt, Karksi-Nuiast ja Mustlast. Umbes pool puidust hävis. Et kahtlustatakse süütamist, uurib juhtunut politsei.

Põlenud puiduhunnik kuulub osaühingule Hõbelakk. Omanikku esindav Riido Raja rääkis, et puud olid pärit sealtsamast metsatukast ja ootasid hakkimist. Puruks pidid need saama veel sel nädalal, ent hakkmasin läks katki ja töö lükati edasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles