Linnajuhid ei ole rahul teehooldajaga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi tänavaid puhastab Veolia Keskkonnateenused.
Viljandi tänavaid puhastab Veolia Keskkonnateenused. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnajuhtide hinnangul pole heakorrafirma tänavatelt lund lükanud piisavalt kiire tempoga ning seetõttu on kohti, kus jalakäijad satuvad lumevallide pärast ohtu.


«Me ei saa rahul olla ja seetõttu suurendame nende inimeste hulka, kes lumelükkamise järelevalvega tegelevad,» lausus linnapea Kalle Jents.

Teede korrashoiu eest vastutav Veolia Keskkonnateenused peab hakkama pidama teehoiupäevikut, mida saaksid jälgida ka linnavalitsuse liikmed.

Viljandi abilinnapea Rein Triisa sõnul on see vajalik, et olla kursis tehtud töödega. «Siis me näeme päevikust, millistele tänavatele on sahad jõudnud,» lisas ta.

Triisa jutu järgi on linnajuhid arvesse võtnud, et möödunud kuu oli heakorrafirmale väga raske. «Kindlasti oli see valus aeg,» meenutas Triisa üksteisele järgnenud suuri lumesadusid. «Nüüd pole mõnda aega lund sadanud, kuid töödega pole ikka järje peale saadud.»

Lisaks väikeste tänavate halvale seisukorrale heitsid linnajuhid Veolia Keskkonnateenustele ette ka seda, et linnas on endiselt ristmikke, kus lumevallid ohustavad liiklemist ja seavad ohtu ülekäigurada ületavaid jalakäijaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles