Euroopa meistri tiitel läks Viljandis odavamaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neli aastat tagasi sai Kaspar Taimsoo linnalt spordisaavutuse eest kinnistu aadressiga Vaikuse tänav 17. Nii nagu toona on see krunt praegugi võsa ja heina all.
Neli aastat tagasi sai Kaspar Taimsoo linnalt spordisaavutuse eest kinnistu aadressiga Vaikuse tänav 17. Nii nagu toona on see krunt praegugi võsa ja heina all. Foto: Elmo Riig

Sõudmises kolm korda Euroopa meistri tiitli võitnud viljandlane Kaspar Taimsoo on alati pälvinud ka linna tunnustuse, kuid viimati jäi see varasemast tagasihoidlikumaks.

Kui Taimsoo esimest korda end koos meeskonnaga Euroopa parimaks võistles, andis linn Viljandi sõudeklubile 50 000 krooni ehk 3196 eurot. 2012. aastal sai Taimsoo kingiks kinnistu Männimäel. Tänavu otsustas linn, et premeerib teda sama tiitli eest 1000 euroga. Sellest suurema preemia sai ta ka 2008. aastal, kui võitis Euroopa meistrivõistlustel hõbemedali – siis andis linn talle praeguses vääringus 1598 eurot.

Viljandi linnapea Ando Kiviberg ütles, et linnal pole kindlat standardit, kuidas Euroopas või mujal maailmas tipptasemel esinenud sportlasi tunnustada, ning lähtuma peab võimalustest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles